Το μεγαλο challenge του φετεινου γιορταστικου τραπεζιου. Δεν ειχαμε ξαναφτιαξει γουρουνοπουλο το σπιτι.
Απο τον κρεοπωλη ηρθε κομμενο σε κομματια. Μαριναριστηκε απο την προηγουμενη μερα με σκορδο, θυμαρι, μουσταρδα, χυμο πορτοκαλι, μελι και αλατοπιπερο.
Ψηθηκε μονο του στο ταψι χωρις συνοδευτικα να του κανουν παρεα για περιπου 4 ωρες στους 180 βαθμους, τις πρωτες 2 ωρες σκεπασμενο (αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να κρατησει πολλα υγρα που ισως ηταν λαθος).
Το γευστικο ομως αποτελεσμα ηταν απεριγραπτο.