Απο τα ευκολοτερα ψαρια. Δεν θελει πολλη προετοιμασια.
Μεχρι να προθερμανθει ο φουρνος, ετοιμαζουμε μια γρηγορη μαριναδα, με λαδι, τα μυρωδικα της αρεσκιας μας και λιγο αλατι, το πασαλειβουμε, το βαζουμε σε ταψι πανω σε αντικολλητικο χαρτι και μεσα στο φουρνο για 15-20 λεπτα.
Νοστιμο, θρεπτικο, υγιεινο, ευκολο.
Το βρισκουμε σε ολα τα ψαροπωλεια, τις λαικες και τα περισσοτερα σουπερμαρκετ τους περισσοτερους μηνες του χρονου.
Σερβιρεται με ρυζακι, σαλατουλα, ισως καποιο απλο ζυμαρικο ή βραστες/ψητες πατατες.