Το iOS 7 ειναι εδω (για iPhone, iPad, iPod)


overview_hero_avail_endframeΗδη απο χθες, 18/9/2013 διατεθηκε σε ολους τους κατοχους υποστηριζομενων συσκευων Apple, η νέα έκδοση του λειτουργικού iOS7.

Η νέα έκδοση εκτός από λειτουργικές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, περιέχει και πολλές εμφανισιακές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας της συσκευής.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί στις προς αναβάθμιση συσκευές αυτόματα μέσω μηνύματος που θα εμφανιστεί στην οθόνη κάποια στιγμή από τις 18/9/2013 και μετά.

Συμβουλεύω τους κατόχους τέτοιων συσκευών:

  1. να συμβουλευτείτε την σχετική σελίδα της Apple για το νέο λειτουργικό.
  2. να μην βιαστείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση, αλλά περιμένετε για τουλάχιστον λίγες μέρες από την διάθεση του, για τυχόν ενημέρωση για ενδεχόμενα προβλήματα και δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπιστούν.
  3. σε περίπτωση που συγχρονίζετε τη συσκευή σας με υπολογιστή, να προχωρήσετε πρώτα στην αναβάθμιση του προγράμματος iTunes στον υπολογιστή πριν την αναβάθμιση του iOS στην φορητή συσκευή σας.
  4. την ημέρα που θα επιλέξετε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση, διαθέστε αρκετό χρόνο για την διαδικασία – τουλάχιστον 1 ώρα – και στο τέλος της επιτυχούς αναβάθμισης αφιερώστε λίγο χρόνο ακόμη για να εξοικειωθείτε με τις αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας.
  5. μετα το τελος της διαδικασιας αναβαθμισης, θα χρειαστει να προχωρησετε στην ενημερωση των εφαρμογων σας, πολλες απο τις οποιες εχουν ηδη προσαρμοστει απο τους κατασκευαστες τους ετσι ωστε να ειναι πληρως συμβατες πλεον με το νεο λειτουργικο, αλλα και υιοθετουν τις νεες εικαστικες και εμφανισιακες οδηγιες της Apple.

Η παρούσα ανακοίνωση είναι καθαρά συμβουλευτικής και πληροφοριακής φύσεως και ουδεμία ευθύνη φέρω για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία προκύψει σαν αποτέλεσμα της διαδικασίας αναβάθμισης του λειτουργικού.

Για τεχνική υποστήριξη μπορείτε να αποταθείτε:

–          στην σελίδα υποστήριξης της Apple

–          σε εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών στην Ελλάδα

–          στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Snap 2013-09-11 at 12.39.01

Sharing is caring!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.