Φτιαχνοντας κρεπες

Οι κρεπες κάνουν ενα ωραίο πρωινό το σαββατοκύριακο.

Επειδή όμως είναι κάπως χρονοβόρα διαδικασία η ετοιμασια τους, μπορείτε να τηγάνισετε περισσότερη ποσότητα απο αυτή που θα καταναλωσετε και όσες περισσεύουν να τις διατήρησετε στην κατάψυξη σε ενα δισκακι και τοποθετώντας μεταξύ τους αντικολλητικο χαρτί.

Μπορουν έτσι να διατηρηθούν εώς και 2 εβδομάδες. Όταν θέλετε να τις φάτε, τις ξαναζεστενετε για λίγα λεπτά σε ενα τηγάνι, μια-μια.

Οι συγκεκριμένες φτιάχτηκαν χρησιμοποιώντας έτοιμη ζύμη Γιωτης, αλλα μπορείτε να βρείτε εύκολα και συνταγές για να φτιάξετε τη δικη σας ζύμη.

Sharing is caring!

Related posts:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close