Μελομακαρωνα 2015

Η συνταγή του Thermomix για μελομακαρωνα είναι πάντα εγγύηση.
Το σιρόπι φυσικά περιέχει πολύ μέλι κατι που του δίνει την αυθεντική γεύση και όχι σαν κάτι ζαχαρωμενα του εμπορίου.
Όμως τελικά το μυστικό είναι ο τρόπος συνδυασμού του σιροπιου στο τέλος που πρέπει να είναι καυτό ενώ τα μελομακαρωνα να έχουν κρυώσει καλά.
Και φυσικά πολλές ωρες αναμονή μετά για να μελωσουν καλά.

image

image

Sharing is caring!

Related posts:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close